Quesadillad

Mõnikord ei ole ikka üldse aega, et pliidi eest seista ja mis seal salata, vahel pole lihtsalt viitsimist ka. Aga kui juba paar päeva järjest mõnus ja kiire wrap nälja kustutanud on, siis tahaks midagi natuke erinevat hamba alla saada. Samas mõned tortillad on veel kapis oma järge ootamas ja need võiks ka ära kasutada.
Täpselt selline mu tänane mõttekäik oli ja tulemuseks sain ühed eriti maitsvad quesadillad. Loomulikult võid quesadillade vahele panna mida iganes soovid, aga minu lemmik variant on järgnev:




Vaja läheb:
1 purk ube
1 punane sibul
1/2 tšillit/jalapeenot
Peotäis shampinjone
4 sl maisi
3 marineeritud kurki
1 keskmine paprika
3 küüslauguküünt
8 tortillat
Riivitud taimset juustu



Valmistamine:
1) Haki sibul, küüslauk ja tšilli ning pane kuumale pannile



2) Haki shampionjonid ning lisa pannile



3) Haki paprika ning lisa pannile



4) Lisa pannile mais



5) Haki kurk ning lisa ka see pannile. Prae kogu kupatust keskmisel tulel seni kuni paprika on pehme



6) Pane üks tortilla pannile, tõsta juust tortilla peale(äärtesse), tõsta lusikaga peale oasegu, kata teise tortillaga ja prae mõlemalt poolt paar minutit(seni kuni tortilla on kõva)



7) Võta krõbe quesadilla pannilt, lõika tükkideks ning naudi koos lemmiku dipikastmega!




Ma tegelt ei tea, kas sellist juhendit üldse retseptiks nimetada saab 😀 Midagi keerulist ei ole ja ega  midagi ise ka leiutama ei pea! Kõige keerulisem on ilmselt hakkimine ja seegi saab üsna kiirelt tehtud.
Retseptina ta siiski kirja sai ja ma loodan, et kellelegi tuli seda lugedes Mehhiko toidu isu peale!!

Kommentaarid

Populaarsed postitused